Leverantörer

Vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar installerade på tak, fasader och på mark. För självbyggare anpassar vi materialsatser efter varje unikt projekt. Rätt material för rätt projekt, inga universal-lösningar och dåliga kompromisser. Vi bygger också kompletta e-mobilitets lösningar med t ex solcells-carports och laddare för elfordon. Kort presentation nedan om några av våra leverantörer.

SAJSAJ

SAJ:s växelriktare innehåller alla basfunktioner man kan förvänta sig av en modern växelriktare, prestanda till bra bris. Hög lågljusverkningsgrad gör att växelriktarna startar tidigt på morgonen och går långt in på kvällen. Bra lösningar för onlineövervakning via app och hemsida. Växelriktarnas breda spänningsintervall gör dem till ett bra val för anläggningar med viss skuggning, också för anläggningar med flera solcellsytor i olika lutningar och väderstreck.

Läs mer
SolaxSolax

Söker du efter en framtidsäker växelriktare där du kan koppla in batterilagring och även ha möjlighet till reservkraftsdrift vid strömavbrott? Då erbjuder SolaX X3 hybrid-växelriktare en bra lösning.

Läs mer
LeaptonLeapton

Leapton Solar har tillverkat solcellsmoduler sedan 2012. Företaget har sitt huvudkontor i Japan och modultillverkningen sker i Japan och Kina. Med half-cut cell-designen utmärker sig modulerna med bättre skugghanteringsförmåga än vad som är möjligt med t.ex. konventionella moduler kombinerade med optimerare. Med 15 års produktgaranti, hög precision i tillverkningsprocessen och en fantastisk finish, så är priset förvånansvärt lågt på Leaptons paneler. Fråga oss gärna om du vill veta mer.

Läs mer
FroniusFronius

Fronius ligger i framkant gällande produktutveckling och produktion av växelriktare. Med sin fabrik i Österrike hör Fronius till en av de största tillverkarna i  Europa. Fronius erbjuder många smarta lösningar för att öka andelen egenanvänd solel. Detta möjliggörs t ex via smarta styrfunktioner mot elförbrukare, batterier och mätning av förbrukning via Fronius egna smarta energimätare. Det finns även reservkraftslösningar vid strömavbrott.

Läs mer
FERROAMPFERROAMP

Ferroamp är ett svenskt företag med unika lösningar för energiöverföring. EnergyHub är hjärtat i systemet. Den mäter elförbrukning, produktion och reglerar energiflödet mellan solceller, batterier och elnätet. Energyhub utför också strömutjämning mellan faserna i fastighetens elsystem. Detta gör ofta att huvudsäkringsnivån kan sänkas och då reduceras abonnemangskostnaderna på elnätsfakturan. Ett bra val för hushåll med elbilsladdning.

Läs mer
HyundaiHyundai

Huyndai Group grundades 1972, är ett av de mest pålitliga namnen i tung industri och är ett Fortune 500-företag. De började tillverka solcellsmoduler 2004 och är kända för robusta modulkonstruktioner med generösa garantier. Hyundais generösa produktgaranti på 25 år, täcks av hela Hyundai-koncernen. Huyndai är vår första tillverkare som kan leverera moduler med ny shingel-teknologi. PERC Shingled Technology erbjuder hög effektivitet med bättre prestanda i låg instrålning och unika skugghanteringsegenskaper. Fråga oss gärna om du vill veta mer.

Läs mer