Leverantörer

Vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar installerade på tak, fasader och på mark. För självbyggare anpassar vi materialsatser efter varje unikt projekt. Rätt material för rätt projekt, inga universal-lösningar och dåliga kompromisser. Vi bygger också kompletta e-mobilitets lösningar med t ex solcells-carports och laddare för elfordon. Kort presentation nedan om några av våra leverantörer.

Information om fakturering för dig som är leverantör? Klicka HÄR

SchletterSchletter

Montagesystemet fästes i med skruv i läkt eller takstol, takets bärande konstruktion. Med ett frihängande profilsystem som detta belastas inte takets tätskikt och maximal hållfasthet och stabilitet uppnås. Det ger dessutom en större luftspalt bakom solcellsmodulerna, vilket leder till bättre kylning av solcellerna och därmed högre energiproduktion.  Enligt varje projekts förutsättningar såsom aktuell dimensionerande snölast, vindlast, taklutning och tak-konstruktion, beräknar vi rätt komponenter till montagesystemet.

Läs mer
FroniusFronius

Fronius ligger i framkant gällande produktutveckling och produktion av växelriktare. Med sin fabrik i Österrike hör Fronius till en av de största tillverkarna i  Europa. Fronius erbjuder många smarta lösningar för att öka andelen egenanvänd solel. Detta möjliggörs t ex via smarta styrfunktioner mot elförbrukare, batterier och mätning av förbrukning via Fronius egna smarta energimätare. Det finns även reservkraftslösningar vid strömavbrott.

Läs mer
SMASMA

Många av våra växelriktare för nätanslutning kommer från tyska SMA, en av branschens största tillverkare. Med SMA:s lösningar för produktionsuppföljning kan du enkelt följa hur mycket energi som produceras via dator och telefon-app. SMA är ofta dyrast, men är rejält byggda.

Läs mer
LGLG

LG är en av världens största elektronikkoncerner. Deras solcellssegment är helt fokuserat på prestandaprodukter med högre verkningsgrad än genomsnittet. NeON 2 modulerna har vunnit pris för bästa solcellsteknik på Intersolar, Europas största solcellsmässa både 2015 och 2016. All tillverkning sker i Korea. Den som vill bygga en framtidssäker anläggning med bästa möjliga verkningsgrad, högsta energiproduktionen och bästa garantierna så är LG:s moduler vår rekommendation.

Läs mer
AstroenergyAstroenergy

Våra moduler från Astronergy är för dig som nöjer dig med normalhög verkningsgrad men fortfarande vill ha bästa byggkvalitet. Astronergys moduler klarar extra hög snölast, 6000Pa, vilket är mer än TÜV certifieringens krav. Modulerna tillverkas i Tyskland i en modern automatiserad produktionsanläggning. Fyra busbars mellan cellerna ger jämna produktion över tid. Astronergy räknas som en av de tre stora premiumtillverkarna i Europa tillsammans med Solar World och Aleo Solar.

Läs mer
VictronVictron

Victron Energy tillverkar växelriktare, laddregulatorer och batterier för projekt där elnät saknas. Victron är baserade i Holland och har länge varit världsledande på offgridlösningar. Vi levererar ofta offgridanläggningar till jaktstugor och fritidshus där man vill kunna använda 230V apparater precis som hemma.

Läs mer
NOVOTEGRANOVOTEGRA

Novotegra montagesystem tillverkas i Tyskland. Systemen finns i flera utföranden som fästs direkt i plåtens falsar/toppar eller i träläkt/ -takstolar med rostfria M12-bultar med EPDM-packningar. Aluminiumprofilsystemet är uppbyggt av C-profiler, öppna uppåt för kabelförläggning inuti. Detta bra skydd mot fukt och mekanisk åverkan för kablaget bakom modulerna. Modulerna kan säkras både i vertikalt och horisontellt format med hjälp modulklammer. Detta montagesystem ger god bakre ventilation av modulerna och ett attraktivt utseende.

Läs mer
FERROAMPFERROAMP

Ferroamp är ett svenskt företag med unika lösningar för energiöverföring. EnergyHub är hjärtat i systemet. Den mäter elförbrukning, produktion och reglerar energiflödet mellan solceller, batterier och elnätet. Energyhub utför också strömutjämning mellan faserna i fastighetens elsystem. Detta gör ofta att huvudsäkringsnivån kan sänkas och då reduceras abonnemangskostnaderna på elnätsfakturan. Ett bra val för hushåll med elbilsladdning.

Läs mer
HuaweiHuawei

Huawei är en av världens största tillverkare av växelriktare.  Utmärkande är stilrent utseende, hög verkningsgrad och inbyggda överspänningsskydd klass 2 för både AC och DC.

Nyhet: Hybridväxelriktare för att ansluta Huaweis egna batterilager.

Fråga oss om du vill veta mer.

Läs mer
SAJSAJ

SAJ:s växelriktare innehåller alla basfunktioner man kan förvänta sig av en modern växelriktare, prestanda till bra bris. Hög lågljusverkningsgrad gör att växelriktarna startar tidigt på morgonen och går långt in på kvällen. Bra lösningar för onlineövervakning via app och hemsida. Växelriktarnas breda spänningsintervall gör dem till ett bra val för anläggningar med viss skuggning, också för anläggningar med flera solcellsytor i olika lutningar och väderstreck.

Läs mer
SolaxSolax

Söker du efter en framtidsäker växelriktare där du kan koppla in batterilagring och även ha möjlighet till reservkraftsdrift vid strömavbrott? Då erbjuder SolaX X3 hybrid-växelriktare en bra lösning.

Läs mer
HyundaiHyundai

Huyndai Group grundades 1972, är ett av de mest pålitliga namnen i tung industri och är ett Fortune 500-företag. De började tillverka solcellsmoduler 2004 och är kända för robusta modulkonstruktioner med generösa garantier. Hyundais generösa produktgaranti på 25 år, täcks av hela Hyundai-koncernen. Huyndai är vår första tillverkare som kan leverera moduler med ny shingel-teknologi. PERC Shingled Technology erbjuder hög effektivitet med bättre prestanda i låg instrålning och unika skugghanteringsegenskaper. Fråga oss gärna om du vill veta mer.

Läs mer
LONGI LONGI

LONGI Solar är en världsledande tillverkare av monokristallina solceller. Tillverkning i Kina och produktgaranti på 12 år, normalt hos tillverkarna i Kina. Med panelerna bygger vi anläggningar där det är viktigast att priset är lågt.

Läs mer
LEAPTON LEAPTON

Leapton Solar har tillverkat solcellsmoduler sedan 2012. Företaget har sitt huvudkontor i Japan och modultillverkningen sker i Japan och Kina. Med half-cut cell-designen utmärker sig modulerna med bättre skugghanteringsförmåga än vad som är möjligt med t.ex. konventionella moduler kombinerade med optimerare. Med 15 års produktgaranti, hög precision i tillverkningsprocessen och en fantastisk finish, så är priset förvånansvärt lågt på Leaptons paneler. Fråga oss gärna om du vill veta mer.

Läs mer
RECREC

REC har tillverkat solcellsmoduler i mer än 20 år. I företaget finns hela kedjan från kiselframställning, via cellproduktion fram till modultillverkning. REC ingår i Bluestar Elkem koncernen med huvudkontor i Norge och modultillverkning i Singapore. REC var bland de första i branschen med half-cut cell-teknologi i sina moduler som ger panelerna högre verkningsgrad och bättre skugghantering. REC ger generösa garantier och modulerna byggs med en speciell ramkonstruktion som ger hög lasttålighet.

Läs mer