Jobba hos oss

Vi växer och behöver fler kollegor!

Vill du vara med och förändra Norrland?
JN Solar har redan installerat över 800 solcellsanläggningar och nu vill vi stärka vår organisation med fler kollegor som brinner för solenergi!
Du vet väl om att JN Solar är ett av få företag i Sverige som har certifierad personal?

Elektriker

Område: Östersund, Sollefteå och Timrå
Formella krav: B – körkort
Anställningstyp: Heltid
Urval: Löpande
Övrigt: Övernattningar på annan ort kan förekomma

Nu söker vi elektriker!
Som elektriker på JN Solar kommer du ha en viktig roll att stödja upp våra montörer med bland annat olika typer av installationer så som solcellsanläggningar med tillhörande inkoppling i fastigheters elcentraler. Utöver solcellsanläggningar installerar du även laddutrustning för elfordon, batterilager samt styr- och övervakningssystem.

Vi har en bred kundbas vilket innebär stor variation på arbetsplats, allt från lantbruk till sjukhus. Handledning finns från dag ett från våra andra erfarna elektriker som finns tillgängliga för alla funderingar. I arbetet förekommer mycket kundkontakt vilket gör att vi lägger särskilt stor viktig vid dina personliga egenskaper, men all kunskap och erfarenheter från el- och installationsarbeten är meriterande.

Som person är du:
– Samarbetsvillig
– Självgående
– Lösningsorienterad
– Organiserad

Vi erbjuder, förutom härliga medarbetare och högt i tak, stora möjligheter att växa inom företag och kunna påverka sina arbetsuppgifter.

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till: cv@jnsolar.se
Vid eventuella frågor kontakta: info@jnsolar.se