Kontakt

Hör gärna av dig till oss, företrädesvis till regionansvariga, om du vill du veta mer om solenergi och vad vi kan göra för dig.


Support

För service- och supportärenden hos befintliga kunder kontakta oss via: support@jnsolar.se

Johan NilssonVd010 - 405 50 15johan@jnsolar.se

Civilingenjör i energiteknik, aktiv i solcellsbranschen sedan 2005. Har arbetat med tillverkning av solcellsmoduler, som konsult och som projektledare för solkraftprojekt internationellt. Föreläser om solel för föreningar och företag. Anlitas som föreläsare bl a på Incert´s solcellsutbildning ”Certifierad installatör”.

Sven OlofssonRegionansvarigJämtlands län010 - 405 50 13sven@jnsolar.se

Bakgrund som programmerare, kundintegratör, servicetekniker på stora industriella skrivare. Stort intresse för teknik och energibesparingslösningar. Var tidigt ute och byggde sin egen 20kw solcellsanläggning 2012.

Per HolmgrenRegionansvarigGävleborgs län070 - 520 53 13per@jnsolar.se

Elkraftingenjör som tidigt satsade på solvärme. Egen företagare i solvärmebranschen sedan 1994 som nu tagit steget över till solel. Kan det mesta inom energisystem, från värmepumpar till pelletspannor och allt inom sol.

Birgitta PerssonRegionansvarigVästernorrlands län070 - 395 11 76Birgitta@jnsolar.se

Med byggnadsingenjör i grunden och med mångårig erfarenhet från både kommun och privatägda företag är Birgitta en stark tillgång i vårt säljteam. Hon har tidigare jobbat med mark- och bergvärmepumpar samt energirådgivning men de senaste åren som bygglovshandläggare.

Peter SamuelssonRegionansvarig Dalarnas län070 - 598 45 35peter.samuelsson@jnsolar.se

Peter arbetar med projekt i områden kring Dalarnas län. Tidigare kommer han från en roll som verksamhetsansvarig för drift och underhåll på Idre Fjäll. Han har varit intresserad av solelsbranschen under en längre tid och vill vara del av den energiomställning mot förnybar energi som är viktig för framtiden. På sin fritid fiskar eller snickrar han gärna och under vintersäsongen gillar han att åka skidor.

Tobias SkeppstedtFöretagsförsäljning / Beräkningsingenjör010 - 405 50 14tobias@jnsolar.se

Energisystemingenjör med många hobbys. I arbetslivet trivs Tobias med att befinna sig vid teknikutvecklingens framkant inom solcellsbranschen och är engagerad i hela kedjan från projektering till driftsättning. I sitt dagliga arbete är han främst inriktad mot våra projekt mot företag, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting.

Emil OlssonProjektledare010 - 405 50 31emil@jnsolar.se

Emil har arbetat som montör vid JN Solar och har nu en roll som projektledare för i huvudsak kustprojekten. Han bidrar med ett stort teknikintresse tillsammans med sinne för ordning.

Anton StrandbergProjektledare010 - 405 50 10anton@jnsolar.se

Elkraftingenjör med examensarbete som utvärderade våra solcellsanläggningars prestanda och jämförde simulerade energiutbyten mot verkliga produktionsdata. Arbetar som systemutvecklare och beräkningsingenjör.

Tom ZidekTeknisk support010 - 405 50 16tom@jnsolar.se

Bakgrund som vallateam-chef i 15 års tid för de kanadensiska och tjeckiska lagen under världscupen i skidskytte. Köpte för fyra år sedan ett solelsystem av JN Solar och efter en mycket positiv upplevelse av företaget och en önskan om att vara närmare familjen ville han också bli en del av teamet. På fritiden bygger han om klassiska bilar till elbilar, till exempel Tesla- och Volvohybriden ”TeZon”.

Bo DegerstedtMontageledare010 - 405 50 19bo@jnsolar.se

Bo är erfaren elektriker från Sollefteå som arbetat med allt från elektronik till starkström. Naturintresserad och tar gärna en tur på skidorna även i fjällvärlden. Miljö- och energi är områden som han vill vara med och göra skillnad inom och väljer därför att satsa på solel för hela slanten.

Torbjörn BylundBehörig Elektriker010 - 405 50 18torbjorn@jnsolar.se

Erfaren elkraftingenjör med stort intresse för solenergi. Varit både egenföretagare och anställd inom både solvärme, energi och VVS. Torbjörn ser fram emot, och har stort intresse av att vara med i energiomställningen.

Anna BorgEkonomi010 - 405 50 11anna.borg@jnsolar.se

Anna bildar tillsammans med Johan bolagets ledningsgrupp. Hennes främsta ansvarsområden är organisationsutveckling, ekonomi och HR. Anna har läst ekonomi vid Mittuniversitetet. Hon har under många år arbetat globalt med intern kontroll i en större koncern och även som ekonomichef i svenska små och mellanstora företag. Det Anna brinner mest för är ständig processförbättring och alltid med vår miljö i åtanke. Fritiden är fylld med familj, vänner och aktiviteter på familjens hästgård på ljuvliga Tynderö.

TimråTerminalvägen 17, 861 36 Timrå060 - 606 60 00info@jnsolar.se
ÖstersundKunskapens väg 6 (hus H), 831 40 Östersund060 - 606 60 00info@jnsolar.se
BollnäsHeden 124, 821 31 Bollnäs060 - 606 60 00info@jnsolar.se