Om oss

JN Solar säljer nätanslutna solcellsanläggningar för elproduktion till företag och privatpersoner. I bolaget finns mer än 10 års erfarenhet av solenergibranschen, både nationellt och internationellt.

Bakgrund

Bolaget grundades 2010. Johan Nilsson är bolagets grundare, ägare och vd. Johan har tidigare arbetat som solcellskonsult, projektledare i solenergiprojekt i Tyskland, Spanien och Sydamerika och som produktionschef hos en solcellstillverkare. Flera av bolagets medarbetare har tidigare arbetslivserfarenhet inom solenergi, elkraft och elbilar. Med denna gedigna kunskapsmassa känner vi oss trygga vid val av leverantörer och samarbetspartners.

Viktigast för oss är nöjda kunder

Vi har levererat över 900 solcellsanläggningar och fler än 40 000 solpaneler. Våra kunder producerar tillsammans över 12 Miljon kWh solel – varje år! Med kontor i Östersund, Timrå, Åsarna och Edsbyn så finns vi alltid nära. Att få vara en del av omställningen till det förnybara energisamhället och att våra kunder ska bli 100 % nöjda är det som driver oss framåt. Fråga oss gärna om referenser nära dig.

omoss

Vår kunskap – din trygghet

Vi vet vad som krävs för att bygga en högpresterande solcellsanläggning. Skuggning, snö- och vindlast varierar stort mellan olika platser och varje projekt kräver specialanpassningar för att bli riktigt bra. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi är ett av få företag i Sverige som har certifierad personal från solcellsutbildningen “Certifierad Installatör”.