Elektriker

Har du ett brinnande intresse för teknik, solenergi och ett mer hållbart samhälle?

JN Solar fortsätter att växa och söker nu drivna elektriker till Västernorrlands och Jämtlands län!

Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, lantbruk, företag och privatpersoner. Vårt fokus är att erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara systemlösningar som är anpassade för vårt periodvis påfrestande vinterklimat. Vi har gedigen erfarenhet av solenergibranschen och i företaget har vi den tekniska kunskapen och kompetensen som krävs för att bygga högpresterande solcellsanläggningar. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och ser varje solcellsanläggning som en referensanläggning.

Vi erbjuder dig:

● Kul på jobbet med kunniga och roliga kollegor!

● Stora möjligheter att utvecklas inom företaget och påverka dina arbetsuppgifter

● En chans att vara med och bidra i omställningen till förnybar energi

● Eftersom vår företagskultur och framgång baseras på förtroende genomsyras rollen av frihet under ansvar – det ser vi som en förmån

Om arbetsuppgifterna:

Som elektriker på JN Solar kommer du ha en viktig roll att stödja upp våra montörer med bland annat olika typer av installationer såsom solcellsanläggningar med tillhörande inkoppling i fastigheters elcentraler. Utöver solcellsanläggningar installerar du även laddutrustning för elfordon, batterilager samt styr- och övervakningssystem.

Vi har en bred kundbas vilket innebär stor variation på arbetsplats, däribland villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och företag. Handledning finns från dag ett av våra erfarna elektriker som finns tillgängliga för alla funderingar.

Din profil:

Som person är du serviceinriktad, flexibel och har god känsla för kvalitét. Du arbetar självgående, strukturerat och har en mycket god problemlösningsförmåga. Du delar vårt engagemang där vi har kunden i fokus, agerar långsiktigt och tar ansvar. I arbetet förekommer mycket kundkontakt vilket gör att vi lägger särskilt stor vikt vid personliga egenskaper, men all kunskap och erfarenheter från el- och installationsarbeten är meriterande.

Om anställningen:

Område: 

● Västernorrlands och Jämtlands län

Formella krav: 

● B-körkort

● Slutfört 3-årigt gymnasium med inriktning EL

● Slutförd lärlingstid som elektriker

Meriterande:

●AL-behörighet

Anställningstyp: Heltid

Urval: Löpande

Övrigt: Övernattningar på annan ort kan förekomma

Ansök:

Är du rätt person för tjänsten? Sök gärna redan idag med CV och personligt brev, då urval sker löpande. Skicka din ansökan till cv@jnsolar.se