Jobba hos oss

Takmontörer

Vi växer och söker solcellsmontörer !

JN Solar tillhandahåller solcellsanläggningar i Norrland till alla typer av fastigheter, privatpersoner, lantbruk och företag. Vi behöver förstärka upp vår organisation på flera orter.

Bland annat i Gävleborg, Västernorrland och Jämtland.

Arbetsuppgifterna består av montering av solceller, främst på tak. Projekten är varierande både i omfattning och plats. Du kommer att ingå i ett montage team med minst två personer. I arbetet förekommer mycket kundkontakt. Vi uppskattar personer som tar egna initiativ och lösningsorienterade. Vi ser gärna att du bor i områdena kring Sundsvall – Timrå, Hudiksvall, Gävle och Östersund.

Vi söker dig med någon form av hantverkarbakgrund med en känsla för noggrannhet och estetik. Intresse för teknik och miljö är meriterande. Då arbetsplatserna är varierande förekommer övernattningar.

B-körkort ett krav.

Skicka din ansökan till johan@jnsolar.se
Vid frågor kontakta Johan på 070 – 662 98 61

Teknisk säljare

JN Solar söker fler tekniska säljare.

Solenergibranschen växer för fullt och vi med den. Därför söker vi nu fler säljare till våra kontor i Östersund och Timrå.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och solenergi. Du är utåtriktad och målfokuserad samtidigt som du kan lyssna till kundernas önskemål och leverera efterfrågad information. Bred tekniskt kompetens, gärna inom energi eller bygg, och fallenhet för att även formulera sig väl i skriven form är ett plus.

Du blir en del av vårt försäljningsteam som dagligen har kontakt med kunder som vill satsa på en klimatsmart och ekonomisk lösning för sin elförsörjning.

Vid intresse, skicka CV och personligt brev till johan@jnsolar.se

Urval sker löpande.