Jobba hos oss

Vi växer och behöver fler kollegor!

Vill du vara med och förändra Norrland?
Jn Solar har redan installerat 500 solcellsanläggningar och nu vill vi stärka vår organisation med fler kollegor som brinner för solenergi!
Du vet väl om att JN Solar är ett av få företag i Sverige som har certifierad personal?

Solcellsmontörer, möjligen med teknikintresse

Område: Gävleborg, Västernorrland och Jämtlands län.
Formella krav: B – körkort
Anställningstyp: Heltid
Urval: Löpande
Övrigt: Övernattningar på annan ort förekommer

Vill du vara delaktig i Sveriges omställning till förnybar energi?
Som Solcellsmontör hos JN Solar får du möjlighet att jobba med spännande och varierande projekt, allt från lantbruk till sjukhus. Arbetsuppgifterna består främst av montering av solcellsanläggningar, enklare kabeldragning, inkopplingar och funktionstestning tillsammans med ditt arbetsteam. Handledning finns från dag ett från ditt team samt Projektledare, och finns tillgängliga för alla funderingar. För den teknikintresserade finns det även möjlighet att arbeta under våra elektriker och driftsätta våra anläggningar.

I arbetet förekommer mycket kundkontakt vilket gör att vi lägger särskilt stor viktig vid dina personliga egenskaper men all kunskap och erfarenheter från bygg och takarbeten är meriterande. Vi ser även att ett intresse för teknik, särskilt mot system, är meriterande.

Som person är du:
– Samarbetsvillig
– Självgående med handledning
– Initiativtagare
– Lösningsorienterad

Vi erbjuder, förutom härliga medarbetare och högt i tak, gedigen utbildning relevant till dina arbetsuppgifter samt stora möjligheter att växa inom företaget.

Skicka din ansökan till cv@jnsolar.se
Vid frågor kontakta vår rekryteringsansvarig: Anna@jnsolar.se

Elektriker

Område: Gävleborg, Västernorrland och Jämtlands län.
Formella krav: B – körkort
Anställningstyp: Heltid
Urval: Löpande
Övrigt: Övernattningar på annan ort kan förekomma

Nu söker vi elektriker!
Som elektriker på JN Solar kommer du ha en viktig roll att stödja upp våra montörer med bland annat olika typer av installationer så som till exempel solcellsanläggningar med tillhörande inkoppling i fastigheters elcentraler. Vi har en bred kundbas vilket innebär stor variation på arbetsplats, allt från lantbruk till sjukhus. Handledning finns från dag ett från våra andra erfarna elektriker och finns tillgängliga för alla funderingar. I arbetet förekommer mycket kundkontakt vilket gör att vi lägger särskilt stor viktig vid dina personliga egenskaper men all kunskap och erfarenheter från el- och installationsarbeten är meriterande.

Som person är du:
– Samarbetsvillig
– Självgående
– Lösningsorienterad
– Organiserad

Vi erbjuder, förutom härliga medarbetare och högt i tak, stora möjligheter att växa inom företag och kunna påverka sina arbetsuppgifter.

Skicka din ansökan till cv@jnsolar.se
Vid frågor kontakta vår rekryterings ansvarig: Anna@jnsolar.se

Teknisk säljare

Område: Västernorrland och Jämtlands län.
Formella krav: B – körkort
Anställningstyp: Heltid

Vill du vara med och göra Norrland ännu lite grönare?
Solenergibranschen växer och med mer än 10 års erfarenhet i branschen är JN Solar en självklar aktör. Vi söker nu därför en teknisk säljare som kan förstärka vårt försäljningsteam. För att passa hos oss ser vi att du har ett brinnande intresse för solenergi och försäljning. Vidare ser vi att du är utåtriktad och målfokuserad men alltid ser till våra kunders önskemål och behov. Arbetsuppgifterna är varierade och en del av vårt försäljningsarbete kräver att kunna formulera sig väl i text. För att kunna leverera bästa kvalitet till våra kunder behöver våra försäljare en bred tekniskt kompetens och vi ser därför gärna att du har gärna har erfarenhet från energi eller bygg.

Vi erbjuder, förutom en arbetsplats med högt tak och härliga kollegor, kända leverantörer och kvalitetsanläggningar.

Skicka din ansökan till cv@jnsolar.se
Vid frågor kontakta vår rekryterings ansvarig: Anna@jnsolar.se