Solcellsmontörer

Är du en lagspelare med intresse för solenergi och ett mer hållbart samhälle?

JN Solar fortsätter att växa och söker nu montörer till våra team med utgångspunkt från Timrå, Sollefteå, Östersund eller Sveg!
Även om du inte bor i just dessa orter så tveka inte att söka då vi har uppdrag på fler orter i Norrland.

Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, lantbruk, företag och privatpersoner. Vårt fokus är att erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara systemlösningar som är anpassade för vårt periodvis påfrestande vinterklimat. Vi har gedigen erfarenhet av solenergibranschen och i företaget har vi den tekniska kunskapen och kompetensen som krävs för att bygga högpresterande solcellsanläggningar. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och ser varje solcellsanläggning som en referensanläggning.

Vi erbjuder dig:

  • Kul på jobbet med kunniga och roliga kollegor!
  • Möjlighet att växa i rollen såväl som att utvecklas inom företaget
  • Friskvårdsbidrag
  • En chans att vara med och bidra i omställningen till förnybar energi
  • Eftersom vår företagskultur och framgång baseras på förtroende genomsyras rollen av frihet under ansvar – det ser vi som en förmån

Om arbetsuppgifterna:

Som solcellsmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av montering av solceller, främst på tak. Projekten är varierande både i omfattning och plats. Du kommer att ingå i ett montageteam med minst två personer. I arbetet förekommer mycket kundkontakt. Tjänsterna avser heltid och tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Din profil:

För att trivas hos oss är din personlighet mycket viktig. Du ser dig själv som en lagspelare och kan arbeta som en del av ett team. Dessutom delar du vårt engagemang där vi har kunden i fokus, agerar långsiktigt och tar ansvar. Vi ser gärna att du har någon form av hantverkare bakgrund och en känsla för noggrannhet och estetik samt ett intresse för teknik och miljö.

Krav:

  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot bygg- eller el
  • B-körkort
  • Kunna arbeta på hög höjd utan problem
  • Tala svenska, gärna engelska

Meriterande:

Genomfört någon av följande utbildningar; mobila arbetsplattformar – ställning upp till 9m eller personlig fallskyddsutbildning.

Ansök:

Är du rätt person för tjänsten? Sök gärna redan idag med CV och personligt brev, då urval sker löpande. Skicka din ansökan till cv@jnsolar.se och märk ämnesraden med den ort du söker för.